Gyermekrendelés

Dr. Besze Tibor

1989-ben végeztem a SOTE-n.

 

1996-ban lettem ortopéd szakorvos. Szakmai gyakorlatom az Ortopéd Klinikán, a Gerincgyógyászati osztályon és Péterfy Sándor u-i kórházban a traumatológiai osztályán töltöttem.

1999-ben lettem traumatológus szakorvos, a Honvéd Kh traumatológiai osztályán és a Péterfy Sándor u-i kórház baleseti sebészetén dolgoztam.

1996-tól folyamatosan végzek gyermekortopédiai szakorvosi járóbeteg-ellátást. Jelenleg a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjában és számos mozgássérülteket gondozó intézményben is dolgozom.

Több támogató technológiával, gyógyászatisegédeszköz-ellátással és FNO-val (A funkcióképesség, fogyatékosság és egészség nemzetközi osztályozása) foglalkozó projektben vettem részt.

 

A rendelésen végzett főbb tevékenységek:

  • csecsemők teljes körű ortopédiai vizsgálta csípő UH szűréssel
  • kisgyermekek mellkasi, lábszár- és lábdeformitások kezelése
  • gerincferdülés esetén gyógytorna javaslatok, fűzőkezelés
  • szükség esetén gyógyászati segédeszközzel való ellátás, igazolás kiállítása emelt összegű családi pótlékra jogosultságról
  • tartáshibák, gerinc- és térdfájdalmak kezelése
  • mozgássérült emberek ellátása

 

A rendelésre bejelentkezni a +36 30 212 4601 telefonszámon lehet.

Rendelési idő: hétfő 15-19 h, csütörtök 14-18h

Vizsgálati díjak:
1 gyerek: 15000 Ft
2 gyerek: 26000 Ft
3 gyerek: 36000 Ft

Csecsemő kontroll vizsgálat (1 éves kor alatt): 8000 Ft
Kontroll vizsgálat 6 héten belül: 10000 Ft
Fűzőkezelésnél kontroll vizsgálat: 8000 Ft

A felírt segédeszközök. (pl: Pavlik kengyel, Bebax cipő) beállítása és az általam javasolt rtg felvételek kiértékelése benne van a megelőző rendelés díjában, ezek díjmentesek.

Az OTP, Allianz, MKB-Pannónia, Vasutas, Vitamin, Patika, Izys, Generali, Premium, Tempo és Új Pillér egészségpénztárakkal van szerzdődésem, így az ezekre kért egészségpénztári számla elszámolható.